Noutăți

Blog

plant plant plant plant

Publicat 13 feb., 2020

Floristul și adevărul din spatele online-ului

Peste o lună, dar fix o lună, începem workshop-urile!!! Abia așteptam să ne cunoaștem și să începem aceasta călătorie frumoasă, în lumea designului floral. Însă ca orice aventura, e esențial să avem grijă la obstacole. Lumea florilor e plina de (...)
Mai mult

Publicat 29 ian., 2020

Workshopuri Lumânări și Accesorii

Accesoriile sunt piese florale minuțioase, de un rafinament și o subtilitate aparte - probabil de aici si vorba 'Frumusețea este in detalii', noi așa credem! În prima parte a acestui workshop vei lucra, după o demonstrație, 2 tipuri de lumânări, (...)
Mai mult

Publicat 29 ian., 2020

Workshop Instalații florale

INSTALAȚIILE FLORALE sunt cel mai în trend element floral și pe bună dreptate. O instalație florală este cea mai eficientă carte de vizită a unui florist contemporan; instalațiile sunt cele mai fotografiate piese florale de la un eveniment, așa că (...)
Mai mult

Publicat 29 ian., 2020

Workshop Centerpieces

CENTERPIECE-ul sau aranjamentul pentru masă este cel mai versatil element floral, ce poate varia cel mai mult ca nivel de complexitate, formă și tehnică. In cadrul acestui workshop, ne vom axa pe cele cu un nivel de complexitate avansat și (...)
Mai mult

Publicat 29 ian., 2020

Workshop Prezidiu

PREZIDIUL este de nelipsit în decorul floral al nunților și de cele mai multe ori, amploarea și îndrăzneala acestuia dau tonul conceptului unui eveniment. Să ai mereu în vedere că, după buchet, acesta este al doilea element floral pe care (...)
Mai mult

Publicat 29 ian., 2020

Workshop Buchete

BUCHETUL este cel mai important element floral din arsenalul unui florist - o piesă care nu se demodează niciodată. De aceea, considerăm că tainele designului floral sunt deslușite atunci când floristul stăpânește noțiuni precum: * clasificarea buchetelor; * tehnici de (...)
Mai mult
ro_RORO
en_USEN ro_RORO