Noutăți

Blog

  Înapoi
plant plant plant

Posted on 29 ian., 2020

Workshopuri Lumânări și Accesorii

Accesoriile sunt piese florale minuțioase, de un rafinament și o subtilitate aparte – probabil de aici si vorba ‘Frumusețea este in detalii’, noi așa credem!

În prima parte a acestui workshop vei lucra, după o demonstrație, 2 tipuri de lumânări, prin tehnici și metode noi, iar în a doua parte ne vom concentra pe finețe și detaliu – fiecare participant va realiza 2 accesorii florale si 2 butoniere.

Acest Worshop face parte din seria: 5 zile – 5 module, un workshop intensiv de floristică, în care fiecare element floral este abordat în cele mai mici detalii. Fie că vrei sa îți îmbunătățești tehnica de buchete, prezidiu sau centerpiece, fie că vrei să înveți cum se realizează cele mai noi instalații florale, acest atelier se adresează tuturor floriștilor, indiferent de îndemânare.

Vor fi incluse:
– florile
– alte materiale necesare: tape, panglici, sârmă etc.
– cafea/ceai/apă și gustări.

 

Date disponibile: 17 martie, 24 martie, 31 martie, 7 aprilie
Locuri limitate: 5-8 participanți/workshop

 

Acest Workshop face parte din seria:5 zile - 5 module, un workshop intensiv de floristică, în care fiecare element floral este abordat în cele mai mici detalii. Fie că vrei sa îți îmbunătățești tehnica de buchete, prezidiu sau centerpiece, fie că vrei să înveți cum se realizează cele mai noi instalații florale, acest atelier se adresează tuturor floriștilor, indiferent de îndemânare.

Am creat structura acestui Masterclass sub forma unui workshop de 5 module.
Vei afla cum și de ce se folosesc diverse tehnici florale clasice, dar și aplicabilitatea lor în floristica actuală.
Ritmul cromatica și echilibrul stau la baza curentului garden style, aflat în topul tendințelor mondiale, de aceea ne vom axa pe acest stil în cadrul workshopurilor noastre.
Fie că dorești să îți lărgești cunoștințele în materie de buchete, prezidiu, centerpiece instalații sau lumânări și accesorii, sau să îți completezi portofoliu într-un mediu complet floral, seria de workshopuri din această primăvară te va ajuta să fii mai aproape de obiectivele țintite.
Exista etape în cariera oricărui florist/artist de blocaje sau o lipsă temporară de inspirație. Din proprie experiență considerăm că cea mai potrivită modalitate de a depăși această etapă este timpul petrecut în mijlocul comunității de floriști/artiști.
Suntem recunoscători că am avut ocazia să învățăm de la unii dintre cei mai apreciați designer florali internaționali, ne-am petrecut primii ani în această industrie ca ucenici interni și am experimentat astfel procesul creativ în floristică, de la munca cea mai de jos și am atins culmile acestei industrii.
Acum considerăm că este momentul să dăm mai departe, tot ceea ce am acumulat în acești ani.
Au trecut 6 ani de zile, de la primul contact serios cu designul floral, am învățat de la legende, ne-am plimbat în mai toate colțurile țării dar și în afara ei.
Ne-am adunat toate forțele și le-am pus în acțiune, creând instalații la scară largă, la festivaluri cât și alte evenimente. Ne trăim astfel visul, pornit dintr-o serie de coincidențe, momente pline de ambiție și multă determinare.

Poți achiziționa acest Workshop individual – 200 Euro

În cadrului pachetului de 3 Module la alegere, la un preț promoțional- 500 Euro

Sau poți profita de un discount de 20% la achiziționarea pachetului integral de 5 module- 750 Euro

(1.BUCHETE, 2. PREZIDIU, 3. CENTERPIECE, 4. INSTALAȚII FLORALE, 5.LUMÂNĂRI ȘI ACCESORII).

plant

Trimite un comentariu

plant
ro_RORO
en_USEN ro_RORO