Flori pentru evenimente

Alegem în fiecare an un numar limitat de nunți, locale sau cu destinație, pentru a ne putea ocupa de evenimente în cel mai mic detaliu. Fii fară teamă, nu ne scapă nimic- realizăm totul în materie de aranjamente florale. De la buchete până la instalații florale la scară largă, la accesorii și orice alte excentricități îți vor șlefui ziua nunții așa cum ți-ai visat. Stilul care ne definește cel mai bine este garden style, iar majoritatea nunților pe care le alegem sunt în acest stil, însă nu ne dăm înapoi nici de la idei năstrușnice și pline de creativitate. Pentru a afla mai multe informații despre nunți sau evenimente, vă rugăm frumos să ne contactați.

Instalații de design floral

Spațiul în care imaginația noastră prinde contur și în realitate. Locul unde dorințele sufletului cât și gândurile cele mai mărețe vin să vă bucure pe voi, comunitatea noastră. Daca ai un proiect frumos și dorești să colaborăm, te invităm cu drag să ne contactezi.

Ateliere pentru floriști

Planificăm în fiecare an o serie de ateliere, atât individuale cât și de grup, unde ne împărtășim cunoștințele cât și pasiunea pentru designul floral. Pentru ședințe one-on-one, ne puteți contacta fără rețineri.

ro_RORO
en_USEN ro_RORO